Мечо и добрината обикалят гората - Мечешки истории 1

Книжка с кауза и послание!

Безплатна доставка за гр. Варна

Маратон на добротата
Мечо и добрината обикалят гората - Мечешки истории 1 Прекрасна детска приказка за най-малките, с кауза и поука
Мечо и добрината обикалят гората - Мечешки истории 1 Прекрасна детска приказка за най-малките, с кауза и поука

Купи книжка - дари усмивка!

С всяка закупена книжка ставате част от гражданската инициатива “Усмихни се, чети и оцветявай с Мечо” и дарявате комплект за оцветяване на дете в болнично легло. 

Коледната кампания “Усмихни се, чети и оцветявай с Мечо” зарадва близо 1500 деца в над 30 града в България през 2022г. Освен подаръци замалките си пациенти, 68 педиатрични отделения в страната получиха събрани от инициативата детски книги, с които да обновят библиотечния си фонд. С помощта на 80 доброволци, кампанията събра и дари над 8000 детски книги. 

"С тази история за Мечо, двегодишния Матео заспива почти всяка вечер. Просто прекрасно. Вичко е страхотно и много поучително. Браво!"
Сиси Георгиева
Читател
"От както за първи път прочетох Мечо и добрината обикалят гората на моето момче(3г 10м), преди корекциите, я четем вдеки ден поне по 3 пъти. Толкова се е впечатлил, че я знае почти наизуст!"
Евелина Анева
Читател
"Точно от такива истории имат нужда и децата, и порасналите - с поука, със смисъл и с въпроси, които карат децата да размишляват, да съчувстват, дори и да творят! Браво!"
Мария Тодорова
Читател
"Запознах се с една чудесна приказка! С нея на есен ще запозная и децата от детската градина, по този начин ще предам смисъла на добрината и ще очаквам моите последователи."
Калинка Иванова
Читател